Nyt medlem

Nyt medlem (aktiv)


Aktivt medlemsskab giver dig mulighed for at deltage i den almindelige træning, mulighed for at deltage ved generalforsamlingen, stille op til bestyrelsen og mulighed for at deltage i sociale arrangementer såsom klubaftener mod  deltagerbetaling på den dertil gældende arrangementspris.

Kontingentet for aktive medlemmer er 720 kr. pr. år, som skal indbetales pr. 1. februar. Indmelder du dig i løbet af året, skal du kun betale for de måneder, der er tilbage inden næste kontingentindbetaling.


Aktivt medlemsskab giver dig mulighed for at deltage i den almindelige træning, mulighed for at deltage ved generalforsamlingen, stille op til bestyrelsen og mulighed for at deltage i sociale arrangementer såsom klubaftener mod  deltagerbetaling på den dertil gældende arrangementspris.

Støttemedlemsskab, kontingentet for støttemedlemmer er 360 kr. pr. år, som skal indbetales pr. 1. februar. Indmelder du dig i løbet af året, skal du kun betale for de måneder, der er tilbage inden næste kontingentindbetaling.

Støttemedlemskab giver mulighed for at deltage ved generalforsamlingen, stille op til bestyrelsen og mulighed for at deltage i sociale arrangementer såsom klubaftener mod fuld deltagerbetaling på den dertil gældende arrangementspris.

Læs om klubbens privatlivspolitik

Her på dette link, kan du melde dig ind i klubben